Over ons

Jehnna Deems startte in 2016 By Jehnna omdat er steeds meer vraag is naar natuurlijke hondenvoeding. Daarom heeft zij, na het afronden van haar diploma, besloten om een webshop vanuit huis te beginnen.

'In 2016 studeerde ik af aan het Helicon in Nijmegen. Ik volgde hier de MBO niveau 4 opleiding "ondernemen, dier & gedrag". In mijn opleiding heb ik bij diverse bedrijven stage gelopen: op een manege, in een dierentuin, in een trimsalon en in een dierenspeciaalzaak. In de dierenspeciaalzaak waar ik stage liep, waren ze al veel bezig met bewuste keuzes maken wat betreft hondenvoeding. Een wereld ging voor mij open! Ik merkte tijdens de stageperiode dat mijn interesse in hondenvoeding groeide en groeide.
Ik ben in deze dierenspeciaalzaak blijven werken tot op heden omdat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb. Bij deze dierenspeciaalzaak is het allemaal begonnen!

Na mijn opleiding op het Helicon heb ik inmiddels nog verschillende cursussen en een opleiding gevolgt om mijn kennis over voeding verder te ontwikkelen. Ik heb bij Lotte Botter de cursus "deskundig voedingsadviseur" gehaald. Na deze cursus was ik enthousiast over haar manier van werken waarna ik bij haar de opleiding ben begonnen "voedingsdeskundige voor honden". Deze opleiding heb ik in maart 2018 gehaald! Ik ben dus een gediplomeerd voedingsdeskundige voor honden.

We staan regelmatig op beurzen en events met een stand vol snacks. We staan vooral op behendigheidswedstrijden en clubmatches.'

Vind je niet wat je zoekt? Zijn er nog vragen? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!


Liefs, Jehnna

 

© 2016 - 2021 By Jehnna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel