Disclaimer

By Jehnna (Kamer van Koophandel: 66132606), hierna te noemen By Jehnna, verleent u hierbij toegang tot byjehnna.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
By Jehnna behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
By Jehnna spant zich in om de inhoud van byjehnna.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op byjehnna.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van By Jehnna.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op byjehnna.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met By Jehnna.Voor op byjehnna.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan By Jehnna nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij By Jehnna en haar licentiegevers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van By Jehnna, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Download hier de disclaimer in PDF.

 

© 2016 - 2021 By Jehnna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel